Skip to main content

Integrace Smallworld El.GIS se SAP ve společnosti PGE

Globema integrovala systém SAP se systémem Smallworld EL.GIS v PGE Řešov. PGE (Polska Grupa Energetyczna, Polská Energetická Skupina) používá Smallworld EL.GIS již více než 15 let. Jednalo se o další integraci SAP – EL.GIS pro PGE – minulý rok Globema vyvinula řadu rozhraní pro PGE Lodž.

Projekt byl dokončen přesně podle 4 měsíčního harmonogramu. Globema vyvinula osm rozhraní mezi SAP a EL.GIS s pomocí technologie Web Service. Rozsah integrací zahrnoval: The scope of the integrations included: hmotný majetek, funkční místa, objednávky a další systémové objekty. Mezi nově vyvinuté funkce patří na příklad:

  • Otevření SAPu přímo z GISu
  • Zobrazení dat vybraného objektu v GISu
  • Přístup do GISu ze SAPu
  • Zobrazování GIS objektů v SAPu
  • Tvorba funkčních míst pro SAP v GIS

O PGE

Polská Energetická Skupina je největší polskou společností v energetickém sektoru. Díky kombinaci jejich vlastních zásob paliv, výrobě elektřiny a vlastní distribuční sítě PGE garantuje bezpečné a spolehlivé dodání elektrické energie více než 5 milionům domácností, firem a institucí. Polská Energetická Skupina spravuje 283 804 kilometrů energetické sítě.

23124124145

logo-pge

O EL.GIS

Systém EL.GIS byl vyvinut společností Globema a je založen na platformě GE Smallworld. Podporuje klíčové podnikové procesy DNO (Distribution Network Operators) a DSO (Distribution System Operators), jako je plánování a výstavba nových sítí, vývoj, údržba, správa výpadků nebo řešení nečekaných situací. EL.GIS také pomáhá redukovat náklady na údržbu a zvyšovat všeobecnou efektivitu sítě.

Živé demo systému EL.GIS

9-2014-12-30-mock